Psykoterapi

BEHANDLINGER   /   HVAD ER PSYKOTERAPI ?   /   METODER   /   PRISER   /   VARIGHED  /  BETALING TAVSHEDSPLIGT


HVAD ER PSYKOTERAPI ?


Jeg laver psykoterapi ved at lytte, stille de spørgsmål der er brug for og være tilstede sammen med dig.
Dette lyder banalt men det er faktisk en stor mangelvare i vores samfund og i manges liv, som jeg oplever det.

Vi bliver i dag alt for ofte skræmt eller ubehageligt til mode, ved andres besvær og udfordringer. Derfor reagerer mange ved at trække sig, fordømme eller afvise dig, der kommer og deler. Og det er lige her jeg skiller mig ud, fordi jeg finder stor mening i og ro ved at blive hos dig, også når det er rigtig svært.
Det tror jeg på åbner op for det menneske du er inderst inde og giver dig mulighed for at skabe en ro og fortrolighed med dig selv og måske finde dig selv, sådan at du kan være præcis den du er alle steder. 


Jeg behandler mennesker i individuel terapi og samtaler. Samtaler hos mig er for dig der fx har svært ved at sætte ord på det der gør ondt og som gør dit liv svært. Du føler måske at dine følelser er uoverkommelige og belaster dig i hverdagen. Du føler dig alene, forkert eller dum og når du forsøger at sætte ord på det, mærker du skam over ikke at kunne finde en løsning eller forklare hvorfor du har det netop sådan. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ordene.

Jeg har behandlet mennesker med fx angst, stress, dårligt selvværd, socialfobi, sorg, forladtheds følelser, præstationsangst, selvskade, tankemylder, søvnløshed samt tilbagevendende mareridt.  


Kort sagt der er mange grunde til at få hjælp. Men en god fingerregel er: Hvis det er svært for dig, så er det vigtigt at du ikke går alene med det og jeg vil gerne hører hvad du har at sige. Vil du vide mere eller har du spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe til mig for en uforpligtende snak.


METODER


Jeg er uddannet i og har personlig erfaring med mange forskellige terapeutiske metoder og teknikker, som jeg vil trække på afhængig af den du er som menneske, vores relation og hvilke problematikker du kommer med.
Der er metoder jeg ofte bruger, så som klientcentreret terapi, eksistentialistisk terapi, kognitiv terapi, gestalt terapi samt inspiration fra den intensive dynamiske korttidsterapi. 


For mig er det imidlertidig vigtigt her at understrege, at det er dig som menneske og de problematikker du kommer med, der afgør hvilke terapeutiske metoder og teknikker jeg trækker på som terapeut og ikke omvendt. Heri ligger der også noget dynamisk, for jeg mener ikke der er nogen terapiretning med dens metoder og teknikker, der dækker det hele og det alle har brug for som klient. Derfor er relationen i mellem dig og mig altid den vigtigste i vores samtaler og jeg fortæller dig gerne hvorfor jeg vælger en given metode eller teknik, samt hvad det er jeg mener lige netop den kan hjælpe dig med. Det er min erfaring, at dette styrker vores relation, skaber tryghed og dermed de bedste vilkår for det arbejde vi laver.


PRISER / VARIGHED


En konsultation koster 750 kr. og varer 60 min. 


En konsultation koster 450 kr. og varer 60 min.

For unge, studerende, lærlinge. ( Fra 15 - 30 år )

Første møde varer som standard 1,5 time for alle, fordi jeg starter med et interview hvor jeg lærer dig at kende. 


Coaching* for ledere.

En konsultation koster 1800 Kr. inkl. moms. og varer 120 min.


De fleste betaler her selv for coaching, men vær opmærksom på om den pågældende udgift udelukkende er anvendt til at erhverve, sikre og vedligeholde virksomhedens indkomst. Så er udgiften fradragsberettiget i henhold til Statsskattelovens § 6, stk. 1, litra a.


*Coaching kan være en hjælp til dig som leder når du eksempelvis:                    

●  er ny i leder jobbet og finder samtaler med dine ansatte udfordrende.

●  har svært ved at prissætte dig som selvstændig.

●  her svært ved at stå ved din pris og få sendt dine faktura ud.

●  her svært ved at tage kontakt til potentielle nye store kunder, tit set som udskydelse eller som selv-sabotage.

●  her angst pga. dårlig økonomi eller truende konkurs.


Men det kan og så være ensomhed som leder, eksempelvis ved forandringer i virksomheden, samt beslutninger der hindrer den vante fortrolighed med dine medarbejdere.


Afbud eller ændring af tider skal ske senest dagen før inden kl.18. Ved afbud samme dag eller ved udeblivelse, betales det aktuelle honorar for den reserverede tid. Er der tale om pludselig opstået sygdom hos dig selv eller dine børn eller noget andet uopsætteligt i familien, betales der selvfølgelig ikke.


BETALING


Sker efter samtalen via Mobilpay på 61 68 18 48 eller som kontant betaling.

Ønsker du at benytte bankoverførsel skal dette ske inden samtalen, kontakt mig for yderligere information herom.

Jeg modtager IKKE kort.


Jeg sender dig efter samtalen en mail som indeholder en faktura for den netop afholdte samtale samt det aftalte tidspunktet for vores næste møde.


TAVSHEDSPLIGT


Som godkendt psykoterapeut MPF følger jeg Dansk Psykoterapeutforenings (www.psykoterapeutforeningen.dk) etiske regler og er underlagt tavshedspligt, hvilket jeg tager meget seriøst.
Læs mere om de etiske regler jeg følger her.