Om Anne Marie

OM ANNE MARIE / REFERENCER


OM ANNE MARIE


Jeg hedder Anne Marie, er født i 1978 og bosiddende i Norup en lille by syd for Hadsund. Her bor jeg på en lille gård sammen med min mand og vores 2 børn. Jeg er uddannet Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapeut fra Psykoterapeutuddannelsen A/S i 2019. Uddannelsen er den fulde 4,5-årige uddannelse godkendt af dansk psykoterapeut forening. https://psykoterapeutforeningen.dk/


Til daglige arbejder jeg også som projektkoordinator ved Nilfisk FOOD i Aalborg, her har jeg har været siden 2007.

Mit arbejde her består blandt andet i, at styrke det tværfaglige samarbejde og kommunikationen vedr. udviklingsprojekterne. Jeg er relationsorientet i min tilgang til menneskene omkring mig. Jeg er nysgerrig og forsøger altid at forbedre min egen projektledelse, tydelighed og kommunikation ud fra det jeg lærer. Denne omhyggelighed har givet mig en meget stærk tværgående viden om mange forskellige virksomheds funktioner, mennesketyper, konflikter og teamsammensætninger med mere, hvilket jeg også oplever gør mig til en bedre psykoterapeut. 


Jeg er praktiker og lærer bedst ved at opleve på egen krop og sjæl. Derfor holder jeg mig også opdateret på alle de terapiformer jeg finder inspirerende og potentielt virksomme, ved selv at sætte mig i klientens stol og mærke hvad jeg finder virksomt ved forskellige metoder og teknikker hos både psykologer og psykoterapeuter. Dette har jeg gjort de sidste 23 år, så jeg sætter mig derfor i terapeutstolen med en stor portion personlig erfaring.